The Foodmaker

Foodmaker_logo_DEF

Om u bij Pauzo ook voortreffelijke koude gerechten aan te kunnen bieden, staat The Foodmaker tot uw dienst. De keuze aan sandwiches, wraps, baguettes, salades, soepen, desserts, warme dranken, sapjes en koude dranken is gevarieerd en om duimen en vingers bij af te likken!

Waarom precies The Foodmaker? Simpel, wij kunnen ons perfect vinden in hun visie! The Foodmaker staat voor duurzaamheid, groen en diversiteit.

Een (h)eerlijke hap!

Geniet van een stevige slok zelfgebrande koffie met Rainforest Alliance-keurmerk of een tas biologische fairtrade-thee. De zalm tussen uw broodje werd duurzaam gevangen. De beker waar u net uw lippen aan zette, is honderd procent composteerbaar. Net als alle verpakkingen van broodjes en salades.

Het is duidelijk dat The Foodmaker de ecologische voetafdruk liefst zo klein mogelijk houdt. Dit is mogelijk door te poetsen met ecologische producten en overbodige CO2-uitstoot te vermijden dankzij een centraal logistiek platform. Eén truck brengt alle ingrediënten van uw maaltijd naar Pauzo en andere The Foodmaker-punten.

The Foodmaker voert bovendien een doorgedreven diversiteitsbeleid. U wordt bediend door een goedlachse doorsnede van onze hedendaagse maatschappij. Overschotten belanden hier niet zomaar in de vuilnisbak maar worden geschonken aan daklozen en de voedselbanken. The Foodmaker is er voor iedereen!