Over ons

loader

Pauzo breekt met de kwalijke reputatie van snelwegrestaurants!

Neem onderweg de tijd om rustig te tafelen en breek het helse ritme van de snelweg met een verkwikkende stop bij Pauzo!

Terwijl u een tafeltje in ons restaurant uitzoekt, bereiden onze medewerkers uw maaltijd. De aangename sfeer en het smaakvole interieur zullen u doen vergeten, dat u slechts op een boogscheut van een drukke snelweg zit.

Deze centrale ligging maakt van Pauzo dè ideale stopplaats voor mobiele professionals. File op de E40 naar of van Brussel? Verspil geen tijd en plug uw PC in één van onze werktafels in. Dankzij de gratis WIFI-voorziening bent u onmiddellijk met uw collega’s verbonden en kan u aan de slag.

Of waarom nodigt u uw klanten niet uit voor een business-lunch of zèlfs een besloten vergadering? Het kàn allemaal, dankzij de aanwezigheid van een volledig ingerichte vergaderzaal.

Een duurzame toekomst

Pauzo engageert zich niet enkel op vlak van de versheid en kwaliteit van haar producten, maar ook op vlak van duurzaamheid.

Door het energieverbruik te beperken en zorgvuldig te sorteren beperken wij onze impact op het milieu. Bovendien gebruiken wij duurzame materialen en gerecycleerd papier in onze restaurants.

Voel je thuis bij Pauzo.

Iedere klant kan rekenen op een gastvrij onthaal en een persoonlijke service. Geniet van een ongezien comfort en een vers bereide maaltijd met uw familie, vrienden of collega’s. Onze medewerkers stellen alles in het werk om van ieder Pauzo-bezoek een aangenaam en verkwikkend moment te maken.